Kotoilu ja mökkeily

Huopatossut ja huopakengät mökille tai kotoiluun

Oletko etsinyt huopatossuja sisäkäyttöön tai yleisesti lämpimiä sisäkenkiä? Huopa on ihanan pehmeä, lämmin ja itsepuhdistuva materiaali, josta voidaan tehdä useita erilaisia kotiin ja mökille sopivia huopatuotteita. Esimerkiksi erilaiset huopatossut ja huopakengät ovat mitä mainioimmat lämpimät sisätossut, joihin on mukava sujauttaa jalka viileänä talvi-iltana. Valikoimastamme löytyy yhtä hyvin naisten sisätossut, kuin miestenkin sisätossut. Hyvät sisäkengät, olivatpa ne miesten sisäkengät tai naisten sisäkengät, ovat mukavat jalassa, lämpimät mutteivat hiostavat ja pohja on pitävä. Laadukkaasti valmistetut huopakengät ovat siis kuin luodut sisätossuiksi kotiin, mökille tai vaikka toimistoon.

Kumipohjaiset huopatossut sopivat myös ulkokäyttöön, joten niitä voi käyttää terassilla tai kuivempana päivänä pihatöissä korvaamaan perinteiset lipokkaat.

Kotimaiset huopatuotteet

Valmistamme kotimaisesta lampaanvillasta myös muita huopatuotteita, kuten huopaisia saunahattuja, huopareppuja ja huopakasseja. Kaikki valmistamamme kotiin ja mökille sopivat huopatuotteet ovat käyttöä kestäviä ja oikein hoidettuna hyvin pitkäikäisiä. Lampaanvilla on luonnostaan itsepuhdistuvaa, eli esimerkiksi pienet tahrat häviävät ihan kirjaimellisesti itsestään kosteusvaihteluiden myötä. Kastuneet huopatuotteet tulee kuivattaa huolellisesti kunnolla kuiviksi ennen seuraavaa käyttökertaa.

Keräsimme tähän tuoteosastoon tuotteita, joiden uskomme sopivan erityisen hyvin rentoon kotikäyttöön tai tuomaan mökille lisää viihtyvyyttä. Huopatossuista, huoparepuista, huopakasseista ja niistä saunahatuistakin löytyy paljon eri vaihtoehtoja, joista valita mieluisat.

Lämpimät sisäkengät aikuisille 

Oletko joskus herännyt aamulla sängystä ja todennut, että onpas kylmä lattia tai olet kaivannut jotain mukavan pehmeää ja lämmintä laitettavaksi jalkoihin. Huopatossut ovat kuin luotuja aikuisten sisäkengiksi tyylikkyytensä, hengittävyytensä, pehmeytensä ja lämpimän syleilynsä ansiosta. Suomen talvi on tunnetusti kylmä jolloin myös lattiat ovat usein kylmiä. Tällöin huopatossut lämmittävät jalkoja ja suojaavat kylmyydeltä. Kesällä puolestaan tossujen villa hengittää ja pitää jalat raikkaina. Sujauta miellyttävät ja lämpimät sisäkengät jalkaan aamulla, tule töistä kotiin ja vaihda vapaalle tai vietä pitkä kotoilu viikonloppu pitäen varpaat lämpiminä huopatossujen avulla. Myös mökkeillessä kaivataan usein lämpimiä sisäkenkiä, ihan vain jotta saadaan hymy huulille ja jalat lämpimiksi. Lisäksi huopatossujen jalkaan laittaminen on sopivan helppoa jokaiseen tilanteeseen. Huopatossuja voidaankin pitää erinomaisena valintana aikuisten sisäkengiksi. Sinun ei myöskään tarvitse tyytyä vain yhteen vaihtoehtoon, vaan voit valita sisäkengät valikoimastamme juuri mieltymystesi mukaisesti.

Valitse aikuisten ja lasten ulko- tai sisäkengät laajasta valikoimasta

Valikoimassamme on laajasti erityyppisiä huopatossuja sisäkäyttöön. Osasta tossuista löydät myös kumipohjan, joka mahdollistaa tossujen käytön myös ulkona. Kotimaisesta perinteisestä, luonnonmateriaali, lampaanvillasta valmistetut tossumme sopivat niin naisille kuin miehille ikään katsomatta. Hanki lahjaksi joulupukin konttiin, muista ystävää syntymäpäivänä tai osta omaan käyttöön. Olipa syy mikä hyvänsä niin tutustu valikoimaamme ja etsi jalkojasi syleilevät kotimaiset, perinteikkäät ja luonnonmateriaaleista valmistetut ulko- tai sisätossut lapselle tai aikuiselle.

preloader