Kotoilu ja mökkeily

Huopatossut ja huopakengät mökille tai kotoiluun

Oletko etsinyt huopatossuja sisäkäyttöön eli mukavia kotitossuja tai yleisesti lämpimiä sisäkenkiä? Miltä kuulostaisivat miellyttävät ja pehmoiset aamutossut ensimmäisenä jalassa aamulla? 

Huopa on ihanan pehmeä, lämmin ja itsepuhdistuva materiaali, josta voidaan tehdä useita erilaisia kotiin ja mökille sopivia huopatuotteita. Esimerkiksi erilaiset huopatossut ja huopakengät ovat mitä mainioimmat lämpimät sisätossut, joihin on mukava sujauttaa jalka viileänä talvi-iltana. Valikoimastamme löytyy yhtä hyvin naisten, kuin miesten kotitossut. Hyvät sisäkengät, olivatpa ne miesten tai naisten, ovat mukavat jalassa, lämpimät mutteivat hiostavat ja pohja on pitävä. Laadukkaasti valmistetut huopakengät ovat siis kuin luodut sisätossuiksi ja kotitossuiksi kotiin, mökille tai vaikka toimistoon. Kumipohjaiset huopatossut sopivat myös ulkokäyttöön, joten niitä voi käyttää terassilla tai kuivempana päivänä pihatöissä korvaamaan perinteiset lipokkaat.

Kotimaiset huopatuotteet

Valmistamme kotimaisesta lampaanvillasta myös muita huopatuotteita, kuten huopaisia saunahattuja, huopareppuja ja huopakasseja. Kaikki valmistamamme kotiin ja mökille sopivat huopatuotteet ovat käyttöä kestäviä ja oikein hoidettuna hyvin pitkäikäisiä. Lampaanvilla on luonnostaan itsepuhdistuvaa, eli esimerkiksi pienet tahrat häviävät ihan kirjaimellisesti itsestään kosteusvaihteluiden myötä. Kastuneet huopatuotteet tulee kuivattaa huolellisesti kunnolla kuiviksi ennen seuraavaa käyttökertaa.

Keräsimme tähän tuoteosastoon tuotteita, joiden uskomme sopivan erityisen hyvin rentoon kotikäyttöön tai tuomaan mökille lisää viihtyvyyttä. Huopatossuista, huoparepuista, huopakasseista ja niistä saunahatuistakin löytyy paljon eri vaihtoehtoja, joista valita mieluisat.

Kuusi syytä valita huopatossut mökki- tai kotitossuiksi

1. Huopa on ihanan lämmin ja pehmeä materiaali joka pitää jalat lämpiminä vuoden ympäri
2. Huopatossut eivät hiosta pitkässäkään käytössä, voit pitää tossuja jalassa koko päivän
3. Helppoja ylläpidettäviä, huopaiset kotitossut puhdistuvat itsellään kosteusvaihteuluiden ansiosta
4. Ajattoman kaunis muotoilu, näitä kenkiä ei tarvitse vaihtaa sesonkien mukaan
5. Osassa tossuista löydät kumipohjan, jonka ansiosta voit käyttää tossuja myös ulkona
6. Tuet kotimaista käsityötä. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä aina lampaan kasvatuksesta valmiiseen huopatuotteeseen asti. 

Valitse aikuisten ja lasten ulko- tai sisäkengät laajasta valikoimasta

Valikoimassamme on laajasti erityyppisiä huopatossuja sisäkäyttöön. Osasta tossuista löydät myös kumipohjan, joka mahdollistaa tossujen käytön myös ulkona. Kotimaisesta perinteisestä, luonnonmateriaali, lampaanvillasta valmistetut tossumme sopivat niin naisille kuin miehille ikään katsomatta. Hanki joululahjaksi joulupukin konttiin, muista ystävää syntymäpäivänä tai osta omaan käyttöön. Olipa syy mikä hyvänsä niin tutustu valikoimaamme ja etsi jalkojasi syleilevät kotimaiset, perinteikkäät ja luonnonmateriaaleista valmistetut ulko-, sisä- tai kotitossut lapselle, aikuiselle, miehelle, naiselle, vauvalle, vaarille, mummulle tai kenelle tahansa!

preloader