Kumipohjaiset aamutossut

54,00 

Lahtiset aamutossut ovat ajattoman tyylikkäät ja varma valinta aamutossuiksi tai aikuisten sisätossuiksi. Lämmin ja kestävä materiaali sopii käytettäväksi ympäri vuoden, ja pitävä kumipohja takaa turvallisen liikkumisen myös talvikelissä. Malliltaan aamutossut sopivat hyvin miehille ja naisille.

Poista

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Kuvaus

Perinteiset aamutossut ovat erinomaiset koti- ja mökkijalkineet. Olemme valmistaneet erilaisia huopatossuja jo lähes sata vuotta, emmekä suotta ole lähteneet muuttamaan hyvää tuotetta alkuperäisestä mallistaan. Nämä klassiset aamutossut ovat lämpimät ja ihanan pehmeät, aivan kuten sata vuotta sittenkin. Simppeli malli soveltuu sekä miesten aamutossuiksi, että naisten aamutossuiksi.

Aamutossut tehdään käsityönä Suomessa lampaanvillasta, joka on luonnostaan hyvä puhdistumaan ja pysymään raikkaana. Huopatossut lämmittävät mukavasti kylmässä, mutta ne hengittävät niin hyvin, että tossuja voi käyttää hikoilematta myös lämpimässä. Talvellakin hyvin pitävä kumipohja mahdollistaa piipahdukset ulkona tai kuivalla kelillä pihassa oleskelun, vaikka nämä tossut onkin suunniteltu ensisijaisesti sisätossuiksi.

 

Värit: Luonnonharmaa, punainen, hiilenmusta ja tummansininen

Koot: 34–50 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: Sisäkengät, mutta näillä voi käydä autotallissa, postilaatikolla ja pidemmälläkin

Materiaali: 100 % villa, Suomessa tehty tr-kumipohja

Hoito: Jos tossut kastuvat, kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä.

Lisätiedot

Käyttäjäryhmä

,

preloader