Kumipohjaiset aamutossut

64,90 

Lahtiset aamutossut ovat ajattoman tyylikkäät ja varma valinta miesten ja naisten aamutossuiksi tai yleisesti aikuisten sisätossuiksi. Lämmin ja kestävä materiaali sopii käytettäväksi ympäri vuoden, ja pitävä kumipohja takaa turvallisen liikkumisen myös talvikelissä. Malliltaan aamutossut sopivat hyvin niin miesten kuin naisten käyttöön.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Miesten ja naisten perinteiset, pehmeät huopaiset aamutossut ovat erinomaiset koti- ja mökkijalkineet. Olemme valmistaneet erilaisia huopatossuja jo sata vuotta, emmekä suotta ole lähteneet muuttamaan hyvää tuotetta alkuperäisestä mallistaan. Nämä klassiset aamutossut ovat lämpimät ja ihanan pehmeät, aivan kuten sata vuotta sittenkin. Simppelin huopatossun malli soveltuu sekä miesten aamutossuiksi, että naisten aamutossuiksi.

Aamutossut tehdään käsityönä Suomessa lampaanvillasta, joka on luonnostaan hyvä puhdistumaan ja pysymään raikkaana. Huopatossut lämmittävät mukavasti kylmässä vaikkapa aamutossuina viileänä syys- ja talviaamuna, mutta ne hengittävät niin hyvin, että tossuja voi käyttää hikoilematta myös lämpimässä. Talvellakin hyvin pitävä kumipohja mahdollistaa piipahdukset ulkona tai kuivalla kelillä pihassa oleskelun, vaikka nämä tossut onkin suunniteltu ensisijaisesti sisätossuiksi.

 

Värit: Luonnonharmaa, punainen, hiilenmusta ja tummansininen sekä sammaleenvihreä

Koot: 34–50 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: Sisäkengät, mutta näillä voi käydä autotallissa, postilaatikolla ja pidemmälläkin

Materiaali: 100 % villa, Suomessa tehty tr-kumipohja

Hoito: Jos tossut kastuvat, kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä.

Analytics by Conversios
preloader