Huopapohjaiset lipokkaat

45,00 

Lahtiset lipokkaat ovat paras valinta sisäkengiksi. Lämpimät ja hiljaiset. Nämä ovat jaloissasi aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä.

Poista

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Kuvaus

Lahtiset huopapohjaiset lipokkaat sisäkäyttöön. Meidän toiseksi suosituin aamutossumalli, heti kumipohjaisten lipokkaiden jälkeen. Erinomainen valinta lukutoukalle. Nämä mukavat, kevyet ja lämpimät tossut tehdään käsityönä Suomessa. Materiaalina on pelkästään villa, ei mitään muuta. Villan on luonnostaan hyvä puhdistumaan ja pysymään raikkaana. Tossut ovat kevyet ja hiljaiset, lämmittävät kylmässä, mutta lämpimässä ovat hengittävyytensä vuoksi juuri sopivat. Tuntuvat mukavilta paljasta ihoa vasten.

Värit: kanervanpunainen, farkunsininen ja teräksenharmaa

Koot: 34 – 50 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: sisäkengät, kuivalla säällä voi käyttää parvekkeella tai terassilla

Materiaali: 100 % villa

Hoito: jos tossut kastuvat, kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä.

Lisätiedot

Käyttäjäryhmä

,

preloader