Huopapohjaiset lipokkaat

55,00 

Lahtiset lipokkaat ovat paras valinta sisäkengiksi. Lämpimät ja hiljaiset villatohvelit – 100% villaa. Nämä ovat jaloissasi aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Lahtiset huopapohjaiset lipokkaat sisäkäyttöön. Meidän toiseksi suosituin aamutossumalli, heti kumipohjaisten lipokkaiden jälkeen. Erinomainen valinta lukutoukalle. Nämä mukavat, kevyet ja lämpimät villatohvelit tehdään käsityönä Suomessa. Materiaalina on pelkästään villa, ei mitään muuta. Villa on luonnostaan hyvä puhdistumaan ja pysymään raikkaana. Villatohvelit ovat kevyet ja hiljaiset, lämmittävät kylmässä, mutta lämpimässä ovat hengittävyytensä vuoksi juuri sopivat. Tuntuvat mukavilta paljasta ihoa vasten.

Värit: luumunpunainen, petrolinsininen ja teräksenharmaa, lisäksi pinkki ja limenvihreä sekä hajakokoja kanervanpunaisia, farkunsinisiä ja tummanharmaita.

Koot: 34 – 50 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: sisäkengät, kuivalla säällä voi käyttää parvekkeella tai terassilla

Materiaali: 100 % villa

Hoito: jos tossut kastuvat, kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä.

Analytics by Conversios
preloader