Nauhatossut

32,00 

Nauhatossut ovat pehmeät ja lämpimät huopatossut kaikkein pienimmille eli pehmoiset vauvan huopatossut. Näillä pikkuisilla tossuilla pidät vauvan varpaat lämpiminä ulkoillessa ja matkatessa.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Nauhatossut eli vauvan huopatossut ovat uuden ihmisen ensimmäiset Lahtiset. Puhtaasta lampaanvillasta valmistetut pehmeät ja lämpimät nauhatossut sopivat parhaiten vauvalle, joka ei vielä itse kävele, mutta sopivat myös pakkaskelin ensiaskeliin tai kuivalla säällä aina tarpeen tullen. Ne eivät säikähdä kylmää, mutta kastuvat sohjolumessa. Askelien lisääntyessä suosittelemme kumipohjaisia Lahtiset-huopikkaita tai lasten lipokkaita sisäkäyttöön.

Hanki samalla tossut koko perheella: katso myös aikuisten 100% villaa olevat huopatossut sisäkäyttöön tai kumipohjalla varustetut lipokkaat.

Värit: pinkki ja harmaa

Koot: 20 – 23 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: ulkohuopikkaat kuivalla säällä ja pakkaslumella

Materiaali: 100 % villa

Hoito: jos tossut kastuvat, kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä.

preloader