Lasten lipokkaat

49,00 

Lasten lipokkaat sopivat sisätossuiksi perheen pienimmille. 100 % villa on luonnollinen ja kestävä materiaali esimerkiksi päiväkoti- ja kerhotossuille. Näitä lasten tohveleita voidaan käyttää mm. aamutossuina, jotka mahdollistavat kumipohjansa ansiosta pistäytymisen myös ulkona tai yleisesti lasten sisäkenkinä joilla pitää pienet jalat lämpiminä.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Lasten tohvelit, sisäkengät lapselle tai lasten aamutossut – moneen käyttötarkoitukseen sopivat Lahtiset kumipohjaiset lipokkaat lapsille. Nämä mukavat, kevyet ja lämpimät tossut sopivat lapsen sisäkengiksi, aamutossuiksi, kotikengiksi, kerhotossuiksi, päiväkotiin, mökille, terassille, lyhyille ja vähän pidemmille ulkona piipahduksille ja ties mihin. Tossut tehdään käsityönä Suomessa. Materiaalina on villa ja sen parina pitävä kumipohja. Villa on luonnostaan hyvä puhdistumaan ja pysymään raikkaana. Tossut ovat kevyet ja kestävät, lämmittävät kylmässä, mutta lämpimässä ovat hengittävyytensä vuoksi juuri sopivat. Tuntuvat mukavilta paljasta ihoa vasten. Lesti on muotoiltu erityisesti lapsia varten.

Katso myös aikuisten 100% villaa olevat huopatossut sisäkäyttöön sekä vauvalle tarkoitetut villatossut.

Värit: limenvihreä, pinkki ja petrolinsininen

Koot: 23 – 33 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: sisäkengät joilla saa kulkea ulkonakin

Materiaali: 100 % villa, synteettinen kumilevy

Hoito: jos tossut kastuvat, kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä.

preloader