Lasten lipokkaat

41,00 

Lasten lipokkaat sopivat sisätossuiksi perheen pienimmille. 100 % villa on luonnollinen ja kestävä materiaali päiväkoti- ja kerhotossuille.

Poista

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Kuvaus

Lahtiset kumipohjaiset lipokkaat lapsille. Nämä mukavat, kevyet ja lämpimät tossut sopivat kotikengiksi, kerhotossuiksi, päiväkotiin, mökille, terassille, lyhyille ja vähän pidemmille ulkona piipahduksille ja ties mihin. Tossut tehdään käsityönä Suomessa. Materiaalina on villa ja sen parina pitävä kumipohja. Villa on luonnostaan hyvä puhdistumaan ja pysymään raikkaana. Tossut ovat kevyet ja kestävät, lämmittävät kylmässä, mutta lämpimässä ovat hengittävyytensä vuoksi juuri sopivat. Tuntuvat mukavilta paljasta ihoa vasten. Lesti on muotoiltu erityisesti lapsia varten.

Värit: limenvihreä, pinkki ja petrolinsininen

Koot: 23 – 33 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: sisäkengät joilla saa kulkea ulkonakin

Materiaali: 100 % villa, synteettinen kumilevy

Hoito: jos tossut kastuvat, kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä.

Lisätiedot

Väri

,

Käyttäjäryhmä

,

preloader