Syylingit

21,00 

Syylingit ovat pehmeät sisäkengät reilun kokoisiin kenkiin tai saappaisiin. Syylinkejä voidaan kutsua myös nimillä huopasyylingit, syylinki tossut tai syylinki sukat. Syylingit parantavat huomattavasti kenkien käyttömukavuutta ja lämmöneristystä. Niitä voidaan myös pitää pehmeinä sisätossuina.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Syylingit ovat pehmeät sisäkengät saappaisiin, vaelluskenkiin tai muihin reilun kokoisiin kenkiin. Ne muotoutuvat käytössä sopiviksi käyttäjän jalan ja kengän mukaan. Parantavat huomattavasti kenkien käyttömukavuutta ja lämmöneristystä. Syylingit voit laittaa suoraan paljaaseen jalkaan ja ne toimivat pohjalllisten ja sukkien tilalla. Helppo nostaa kuivumaan kengistä käytön jälkeen. Syylingit ovat myös mainiot sisätossut telttaillessa.  Näiden syylinkien materiaali on pelkkää villaa, joka lämmittää kosteanakin ja on hyvä torjumaan hajuja. Villa on myös kokonaan biohajoava luonnontuote.

Syylinkejä on tehty Lahtisilla lähes sata vuotta, tuotteen nimi on vanha ja perinteikäs. Syylingit ovat aktiiviselle ulkonaliikkujalle yhtä käytännölliset kuin maa- ja metsätyöihmisille vanhoina aikoina.

Syylingit toimitetaan littoisiksi prässättynä. Käyttöön otettaessa ne voi laittaa kenkiin sellaisenaan tai halutessa niitä voi muotoilla etukäteen – kostuttaa lämpimällä vedellä, muotoilla jalkaan ja laittaa kuivumaan vaikkapa saunaan. Littoiset tossut on helppo pakata matkalle mukaan.

Värivaihtoehdot: luonnonvärinen harmaa

Koot: 35 – 48 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: saappaiden tai muiden reilujen kenkien sisällä sisävuorina. Voi myös käyttää pehmeinä sisätossuina.

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa, valmistetaan villasekoituksesta alkaen omalla tehtaallamme Jämsässä.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Yleensä tuulettaminen riittää puhdistukseksi, mutta myös hellävarainen villapesu (40°C) on mahdollista.

preloader