Toimisto

Aikuisten sisätossut ja työkengät toimistoon ja konttorille

Huopakengät ja huovasta valmistetut sisätossut ovat loistava valinta arkeen. Huopatennarit, huopakengät, huopatohvelit ja huopatossut ovat persoonallisen näköisiä, mutta siistit ja edustavat myös toimistolle tai muualle, missä tarvitaan aikuisten sisäkenkiä. Kotimaisesta lampaanvillasta valmistetut tossut ovat ihanan pehmeät ja lämpimät, hiljaiset myös sisätiloissa ja luonnostaan puhdistuva villa tekee kengistä hyvin helppohoitoisen vaihtoehdon esimerkiksi sisäkengiksi toimistoon. Malleja löytyy jokaiseen makuun, tykkäsitpä sitten tennareista, lipokkaista tai kunnon tossuista.

Ovatko huopakengät hyvät sisätyökengät toimistoon?

Millaiset ovat hyvät työkengät toimistoon tai muualle töihin? Hyvät sisäkengät pitävät jalat lämpiminä toimiston kylmällä lattialla, eivät hiosta tai hierrä ja ovat mukavat jalassa. Ulkokengät ovat harvoin hyvä valinta sisäkengiksi, niiden hengittämättömyyden vuoksi. 

Jalkojen hikoilusta voi aiheutua jos jonkinmoisia vaivoja, kun kengät eivät ole ilmavia ja päästä jalkoja tuulettumaan sekä kuivumaan. Esimerkiksi jalkasieni on kosteiden ympäristöjen ystävä sekä hiertymät syntyvät helpommin kosteisiin jalkoihin. 

Huopakengät ovat luonnonmukaisesta lampaanvillasta valmistettuja, pehmeän lämpöisiä mutta kuitenkin kevyitä ja ilmavia. Eli mikäli etsit mukavia työkenkiä toimistoon, konttorille, työpaikalle tai muuten vaikka kotiin vietäväksi tutustu huovasta valmistettuihin sisäkenkiimme!

Lämpimät sisäkengät aikuisille pitävät jalat lämpiminä myös kotona

Oletko joskus herännyt aamulla sängystä ja todennut, että onpas kylmä lattia tai olet kaivannut jotain mukavan pehmeää ja lämmintä laitettavaksi jalkoihin. Huopatossut ovat kuin luotuja aikuisten sisäkengiksi tyylikkyytensä, hengittävyytensä, pehmeytensä ja lämpimän syleilynsä ansiosta. Suomen talvi on tunnetusti kylmä jolloin myös lattiat ovat usein kylmiä. Tällöin huopatossut lämmittävät jalkoja ja suojaavat kylmyydeltä. 

Kesällä tossujen villa hengittää ja pitää jalat raikkaina. Sujauta miellyttävät ja lämpimät sisäkengät jalkaan aamulla, tule töistä kotiin ja vaihda vapaalle tai vietä pitkä kotoilu viikonloppu pitäen varpaat lämpiminä huopatossujen avulla. Myös mökkeillessä kaivataan usein lämpimiä sisäkenkiä, ihan vain jotta saadaan hymy huulille ja jalat lämpimiksi. Lisäksi huopatossujen jalkaan laittaminen on sopivan helppoa jokaiseen tilanteeseen. Huopatossuja voidaankin pitää erinomaisena valintana aikuisten sisäkengiksi. Sinun ei myöskään tarvitse tyytyä vain yhteen vaihtoehtoon, vaan voit valita sisäkengät valikoimastamme juuri mieltymystesi mukaisesti.Tutustu esimerkiksi näihin sisäkäyttöön tarkoitettuihin huopatossuihin, jotka ovat 100% villaa tai vastaaviin kumipohjaisiin lipokkaisiin. Entä miltä kuulostaisivat lämpimät aamutossut?

Viimeistele kokonaisuus sopivalla huopalaukulla, huopakassilla tai huoparepulla

Tuoteosastolta löydät myös villahuovasta valmistettu laukut, kassit ja reput. Huovasta valmistettu laukku tai reppu on kestävä, pysyy edustavana pitkään ja pehmeä materiaali suojaa kuljetettavia tavaroita. Tuotteet on viimeistelty nahalla, joka patinoituu kauniisti ajan saatossa.

preloader