Reikälipokkaat

98,00 

Huopakengät, jotka on tehty yhdestä saumattomasta huopakappaleesta. Moderni ulkonäkö, mutta perinteikäs käyttömukavuus ja käytännöllisyys.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Aki Choklatin suunnittelemat sisäkengät, jotka on valmistettu käsityönä Suomessa. Pitävä laadukas kumipohja. Näiden lipokkaiden tilava lesti on sama, kuin klassissa aamutossuissa. Päällisen rei’itys tuo kenkiin ilmavuutta ja keveyttä. Sisäpohjallinen lisää pohjan rakennetta. Villa karistaa enimmät liat itsestään ja torjuu hajuja sekä on miellyttävän tuntuinen.

Suunnittelija Aki Choklat on yhdistellyt rohkeasti perinteistä suomalaisuutta ja nykyaikaa, luoden näyttäviä ja käytännöllisiä huopajalkineita ja -laukkuja. Kokoelmaan kuuluvat mm. reiät, venykenauhat, kasviparkittu nahka sekä kaksiväriset tuotteet.

Värivaihtoehdot: tummanharmaa (oranssi sisäpohja), kaksivärinen lime (musta sisäpohja), sekä pinkki ja lime, joissa väri on tehty kerroksittain

Koot: 36 – 46 (kokovalitsin)

Käyttötarkoitus: sisäkengät, kuivalla säällä sopivat myös ulos

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa ja kumi. Huopa valmistetaan villasekoituksesta alkaen omalla tehtaallamme Jämsässä. Kumipohja on tehty Saksassa. Sisäpohja polyeteeniä (kierrätettyjä PET-pulloja) ja polyamidia, tehty Suomessa.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja.

Aki Choklat for Lahtiset Avainlippu

preloader