Huopasaappaat

179,00 

Lämpimät huopasaappaat, jotka on suunniteltu talvioloihin. Pehmeät varret tekevät näillä saappailla kulkemisesta mukavaa. 100 % villa on lämmin ja luonnollinen materiaali.

Poista

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Kuvaus

Aki Choklatin suunnittelemat huopasaappaat, jotka on valmistettu käsityönä Suomessa. Kumipohja on pitävä talvioloissa. Näiden nilkkureiden lesti on malliltaan kapeampi, kuin klassisten talvihuopikkaiden, joten saappaat istuvat napakasti ja hölskymättä. Huopa on tehty niin, että terä on paksua huopaa ja varsi ohuempaa. Sisäpohjallinen lisää kenkämäistä tuntumaa.

Värivaihtoehdot: punainen, musta ja harmaa

Koot: 36 – 41 (kokovalitsin)

Käyttötarkoitus: ulkojalkineet kuivalle ja kylmälle säälle. Parhaimmillaan pakkasella.

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa ja kumi. Huopa valmistetaan villasekoituksesta alkaen omalla tehtaallamme Jämsässä. Kumipohja on tehty Portugalissa. Sisäpohja polyeteeniä (kierrätettyjä PET-pulloja) ja polyamidia, tehty Suomessa.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida. Kannattaa myös huolehtia ettei tuote litisty varastoidessa vaan pysyy oikean muotoisena. Pakkaamalla täytteeksi rutisteltua sanomalehteä pysyy huopa oikean muotoisena ja painomusteen tuoksu toimii koikarkotteena.

Aki Choklat for Lahtiset Avainlippu

Lisätiedot

Käyttäjäryhmä

preloader