Kuppipohjanilkkurit

206,00 

Lämpimät huopanilkkurit, jotka on suunniteltu talvioloihin. Helpot pukea jalkaan ja mukavat käyttää. Korkeareunainen kumipohja on ommeltu kiinni.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Aki Choklatin suunnittelemat huopanilkkurit, jotka on valmistettu käsityönä Suomessa. Kumipohja on pitävä talvioloissa. Näiden nilkkureiden lesti on malliltaan kapeampi, kuin klassisten talvihuopikkaiden. Kumipohjassa on parin sentin reuna, joka auttaa pitämään loskan ulkopuolella. Sisäpohjallinen lisää nilkkureiden kenkämäistä tuntumaa.

Värivaihtoehdot: musta, limenvihreä, farkunsininen

Koot: 36 – 41 (kokovalitsin)

Käyttötarkoitus: ulkojalkineet kuivalle ja kylmälle säälle. Parhaimmillaan pakkasella.

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa ja kumi. Huopa valmistetaan villasekoituksesta alkaen omalla tehtaallamme Jämsässä. Kumipohja on tehty Portugalissa. Sisäpohja polyeteeniä (kierrätettyjä PET-pulloja) ja polyamidia, tehty Suomessa.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida. Kannattaa myös huolehtia ettei tuote litisty varastoidessa vaan pysyy oikean muotoisena. Pakkaamalla täytteeksi rutisteltua sanomalehteä pysyy huopa oikean muotoisena ja painomusteen tuoksu toimii koikarkotteena.

Aki Choklat for Lahtiset Avainlippu

preloader