Aamutossut

55,00 

Lahtiset aamutossut ovat ajattoman tyylikkäät ja varma valinta sisätossuiksi. Huopatossujen lämmin ja kestävä materiaali sopii käytettäväksi ympäri vuoden, ja yksinkertainen malli sopii yhtä hyvin miehille kuin naisillekin. Miellyttävät ja lämpimät tossut tai tohvelit aikuiselle mökille, kotiin, töihin tai mihin tahansa sisätiloihin.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Perinteiset aamutossut ovat olleet yrityksemme valikoimassa jo yli sata vuotta, ja mitäpä sitä hyvää tuotetta muuttamaan! Huopatossut ovat klassiset, ihanan pehmeät aamutossut, jotka ovat näin sata vuotta myöhemminkin aivan yhtä lämpimät, hiljaiset ja mukavat kuin ennenkin. Yksinkertaisen mallin ansiosta samat huopatossut ovat sopivat sekä miesten aamutossuiksi että naisten aamutossuiksi.

Huopaiset aamutossut tehdään käsityönä Suomessa lampaanvillasta. Villa on luonnostaan hyvä puhdistumaan ja pysymään raikkaana. Pohjia myöten huopaiset aamutossut lämmittävät viileillä keleillä, mutta myös hengittävät eivätkä laita hikoilemaan lämpimässä. Pehmeä, huovutettu villa tuntuu mukavalta paljasta ihoa vasten, ja näihin aamutossuihin onkin ihana sujahtaa vaikka joka aamu tai illan viiletessä terassilla käydessä.

Tutustu myös lasten huopatossuihin ja osta lämpimät tossut kerralla koko perheelle tai esimerkiksi lahjaksi.

 

Värit: Luonnonharmaa, punainen, hiilenmusta ja tummansininen

Koot: 34–50 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: Sisäkengät, voi piipahtaa parvekkeella ja terassilla

Materiaali: 100 % villa

Hoito: Jos tossut kastuvat, kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä.

preloader