Matalat huopatennarit

172,00 

Huopakengät, jotka on tehty yhdestä saumattomasta huopakappaleesta. Moderni ulkonäkö, mutta perinteikäs käyttömukavuus ja käytännöllisyys. Tyylikäs reunasta kiinni ommeltu pohja, joka pitää loskan ja kuran ulkopuolella.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Aki Choklatin suunnittelemat huopakengät, jotka on valmistettu käsityönä Suomessa. Pitävä reunuksellinen kumipohja, joka pitää loskan ja kuran poissa huovan reunasta.  Lesti on muotoiltu tiukemmin istuvaksi kuin perinteisissä huopatossuissa, joten kenkä ei hölsky jalassa ja sopii kapeammallekin jalkaterälle. Villa karistaa enimmät liat itsestään ja torjuu hajuja sekä on miellyttävän tuntuinen. Nauhallinen varsiosa on myös villahuopaa.

Suunnittelija Aki Choklat on yhdistellyt rohkeasti perinteistä suomalaisuutta ja nykyaikaa, luoden näyttäviä ja käytännöllisiä huopajalkineita ja -laukkuja. Kokoelmaan kuuluvat mm. reiät, venykenauhat, kasviparkittu nahka sekä kaksiväriset tuotteet.

Värivaihtoehdot: musta-punainen, musta-sininen, luonnonharmaa

Koot: 36 – 46 (kokovalitsin)

Käyttötarkoitus: kokonaan villaiset kengät, joita voi käyttää ympäri vuoden

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa ja kumi. Huopa valmistetaan villasekoituksesta alkaen omalla tehtaallamme Jämsässä. Kumipohja on tehty Portugalissa. Sisäpohja polyeteeniä (kierrätettyjä PET-pulloja) ja polyamidia, tehty Suomessa.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja.

Aki Choklat for Lahtiset Avainlippu

preloader