Kotoilu ja mökkeily

Huopatossut ja huopakengät mökille tai kotoiluun

Huopa on ihanan pehmeä, lämmin ja itsepuhdistuva materiaali, josta voidaan tehdä useita erilaisia kotiin ja mökille sopivia huopatuotteita. Esimerkiksi erilaiset huopatossut ja huopakengät ovat mitä mainioimmat lämpimät sisätossut, joihin on mukava sujauttaa jalka viileänä talvi-iltana. Valikoimastamme löytyy yhtä hyvin naisten sisätossut, kuin miestenkin sisätossut. Hyvät sisäkengät, olivatpa ne miesten sisäkengät tai naisten sisäkengät, ovat mukavat jalassa, lämpimät mutteivat hiostavat ja pohja on pitävä. Laadukkaasti valmistetut huopakengät ovat siis kuin luodut sisätossuiksi kotiin, mökille tai vaikka toimistoon.

Kumipohjaiset huopatossut sopivat myös ulkokäyttöön, joten niitä voi käyttää terassilla tai kuivempana päivänä pihatöissä korvaamaan perinteiset lipokkaat.

Kotimaiset huopatuotteet

Valmistamme kotimaisesta lampaanvillasta myös muita huopatuotteita, kuten huopaisia saunahattuja, huopareppuja ja huopakasseja. Kaikki valmistamamme kotiin ja mökille sopivat huopatuotteet ovat käyttöä kestäviä ja oikein hoidettuna hyvin pitkäikäisiä. Lampaanvilla on luonnostaan itsepuhdistuvaa, eli esimerkiksi pienet tahrat häviävät ihan kirjaimellisesti itsestään kosteusvaihteluiden myötä. Kastuneet huopatuotteet tulee kuivattaa huolellisesti kunnolla kuiviksi ennen seuraavaa käyttökertaa.

Keräsimme tähän tuoteosastoon tuotteita, joiden uskomme sopivan erityisen hyvin rentoon kotikäyttöön tai tuomaan mökille lisää viihtyvyyttä. Huopatossuista, huoparepuista, huopakasseista ja niistä saunahatuistakin löytyy paljon eri vaihtoehtoja, joista valita mieluisat.

preloader