Miesten huopikkaat

180,00 194,00 

Perinteiset pitkävartiset huopikkaat. Valmistettu Suomessa käsityönä puhtaasta lampaanvillasta. Pitävä kumipohja.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Huopikkaat ovat erinomaiset pakkasjalkineet ja niitä on tehty Lahtisilla yli sata vuotta – mallikin on pysynyt hyvin samanlaisena vuosikymmeniä. Villahuopa on kevyt ja lämmin materiaali ja sen kaverina on kumipohja, joka on erityisesti tehty kylmiä talvisäitä varten. Huopikkaiden lesti on tilava, joten niissä on tarvittaessa tilaa sisäpohjallisille ja villasukille. Huopikkaiden valmistus vaatii paljon aikaa ja käsityötä. Oikein huollettuna ne ovat pitkäikäiset kumppanit.

Värivaihtoehdot: musta ja harmaa. Joskus kokoja 42 tai 43 on myös punaisia tai pinkkejä.

Koot: 42 – 50 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: ulkojalkineet kuivalle ja kylmälle säälle. Parhaimmillaan pakkasella.

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa ja tr-kumi. Huopa valmistetaan villasekoituksesta alkaen omalla tehtaallamme Jämsässä. Kumipohja on tehty Kankaanpäässä.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida. Kannattaa myös huolehtia ettei tuote litisty varastoidessa vaan pysyy oikean muotoisena. Pakkaamalla täytteeksi rutisteltua sanomalehteä pysyy huopa oikean muotoisena ja painomusteen tuoksu toimii koikarkotteena.

preloader