Naisten huopanilkkurit

117,00 

Naisten huopanilkkurit ovat lyhytvartiset huopikkaat, jotka on valmistettu Suomessa käsityönä puhtaasta lampaanvillasta. Näissä huopanilkkureissa on pitävä kumipohja ja tekoturkisreunus. Helppo pukea jalkaan ja miellyttävät käyttää.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Naisten huopanilkkurit jotka on valmistettu Suomessa käsityönä puhtaasta lampaanvillasta. Nilkkurit tehdään samalla tavalla kuin perinteiset huopikkaat, ainoastaan varsi on lyhyempi. Lestin muoto on leveä ja korkea, joten näissä on tilaa villasukille ja sisäpohjallisille. Nämä huopanilkkurit sisältävät tekoturkisreunuksen. Mukautuvat nopeasti käyttäjänsä jalkaan ja ovat miellyttävän kevyet talvikengät jotka on nopea pukea.

Värivaihtoehdot: punainen, musta, ruskea ja harmaa

Koot: 34 – 42 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: ulkojalkineet kuivalle ja kylmälle säälle. Parhaimmillaan pakkasella.

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa ja tr-kumi. Huopa valmistetaan villasekoituksesta alkaen omalla tehtaallamme Jämsässä. Kumipohja on tehty Kankaanpäässä. Tekoturkis tulee Italiasta.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida. Kannattaa myös huolehtia ettei tuote litisty varastoidessa vaan pysyy oikean muotoisena. Pakkaamalla täytteeksi rutisteltua sanomalehteä pysyy huopa oikean muotoisena ja painomusteen tuoksu toimii koikarkotteena.

preloader