Ulkoilu

Huopatossut ja huopakengät kumipohjalla ulkokäyttöön

Huopatossut ovat hauska vaihtoehto arkeen. Kotimaisesta lampaanvillasta valmistetut erilaiset huopakengät, huopatossut ja huopatennarit ovat persoonallisen näköisiä, mutta silti hyvin siistit ja edustavat kodin ulkopuolellakin käytettäväksi. Huopikkaat ovat ihanan pehmeät ja lämpimät, minkä lisäksi luonnostaan puhdistuva villa tekee huopakengistä hyvin helppohoitoiset. Ulkokäyttöön sopivissa huopatossuissa on kumipohja, joka mahdollistaa kenkien käytön myös kostealla kelillä tai talvella.

Olemme keränneet tähän tuoteosastoon huopatossut, huopikkaat ja huopakengät, jotka soveltuvat myös ulkokäyttöön. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen vuodenaikaan ja jokaiselle käyttäjälle; edellä listattujen vaihtoehtojen lisäksi löydät valikoimastamme myös miesten pitkävartiset huopatossutnaisten talvinilkkurit ja pitkävartiset huopatossut eli talvihuopikkaat, joilla pärjää kovemmillakin pakkasilla. Malleja ja kokoja löytyy myös lasten huopatossuista, kun haluatte koko perheelle hyvät kengät.

Kumipohjalliset huopatossut on suunniteltu erityisesti pakkaskeleihin

Huopatossut ovat erinomaiset kengät pakkaskeleille ja kumipohjan ansiosta niitä voidaan käyttää myös kosteilla keleillä. Jos huopatossut pääsevät kastumaan kannattaa nämä kuivata huolellisesti lämpimässä paikassa. Huopatossujen huolto ei oikeastaan vaadikaan muuta kuin huolellisen kuivaamisen, sillä huopikkaidemme lampaanvilla puhdistuu luonnostaan kosteusvaihteluiden mukana. Lampaanvillan luonnollinen eristävyys yhdistettynä kumipohjaan luovat lämpimät ja miellyttävät huopatossut kireämmällekin pakkaselle. 

Monipuoliset vaihtoehdot jokaiseen makuun

Valikoimastamme löytyy mm. mustaa, valkoista, harmaata kuin pinkkiä, punaista ja sinistä huopakenkää. Löytyypä valikoistamme myös eri suunnittelijoiden valmistamia monipuolisia design huopakenkiä, kun kaivataan jotain hieman erikoisempaa. Etsitpä sitten perinteisen tyylikkäitä, modernia designia tai räväyttävän värikkäitä ulkokäyttöön sopivia huopakenkiä, suosittelemme tutustumaan valikoimamme ja etsimään omaan makuusi parhaiten sopivat huopakengät. Valikoimastamme löytyy huopakenkiä vauvasta vaariin niin miehille kuin naisille.

Voit tilata kumipohjalla varustetut huopatossut helposti ja huolettomasti verkkokaupastamme. Löydät jokaisen tuotteemme tuotesivuilta kaikki tarvittavat tiedot. Perinteiset suomalaiset huopatossut jo 100 vuoden ajan Lahtiselta. Tilaa joko omaksi tai lahjaksi.
preloader