Naisten huopakaulusnilkkurit

125,00 

Naisten huopikasnilkkurit, joissa on huopakaulus ovat mainiot talvikengät. Kevyet ja mukavat huopikkaat, joiden pohja sopii talvisäille.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Naisten huopikasnilkkurit huopakauluksella –  näyttävät huopikasnilkkurit kylmille keleille ulkokäyttöön. Valmistettu Suomessa käsityönä puhtaasta lampaanvillasta, joka on luonnostaan hyvä puhdistumaan kosteusvaihteluiden mukana ja on itsessään täysin luonnonmukainen eriste.  Huopikasnilkkurit tehdään samalla tavalla kuin perinteiset huopikkaat, ainoastaan varsi on lyhyempi. Lestin muoto on leveä ja korkea, joten näissä on tilaa villasukille ja sisäpohjallisille. Huopikasnilkkurit mukautuvat nopeasti käyttäjänsä jalkaan ja ovat miellyttävän kevyet talvikengät jotka on nopea pukea.

Värivaihtoehdot: punainen ja musta

Koot: 36 – 42 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: ulkojalkineet kuivalle ja kylmälle säälle. Parhaimmillaan pakkasella.

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa ja tr-kumi. Huopa valmistetaan villasekoituksesta alkaen omalla tehtaallamme Jämsässä. Kumipohja on tehty Kankaanpäässä.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida. Kannattaa myös huolehtia ettei tuote litisty varastoidessa vaan pysyy oikean muotoisena. Pakkaamalla täytteeksi rutisteltua sanomalehteä pysyy huopa oikean muotoisena ja painomusteen tuoksu toimii koikarkotteena.

preloader