Kaksiväriset huopikkaat

169,00 

Perinteiset huopikkaat, hieman lyhyempi varsi. Valmistettu Suomessa käsityönä puhtaasta lampaanvillasta. Pitävä kumipohja.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Huopikkaat ovat erinomaiset pakkasjalkineet ja niitä on tehty Lahtisilla yli sata vuotta – mallikin on pysynyt hyvin samanlaisena vuosikymmeniä. Villahuopa on kevyt ja lämmin materiaali ja sen kaverina on kumipohja, joka on erityisesti tehty kylmiä talvisäitä varten. Huopikkaiden lesti on tilava, joten niissä on tarvittaessa tilaa sisäpohjallisille ja villasukille. Huopikkaiden valmistus vaatii paljon aikaa ja käsityötä. Oikein huollettuna ne ovat pitkäikäiset kumppanit.

Värivaihtoehdot: luonnonharmaa, näihin huopikkaisiin on tehty terään tumma väritys käyttämällä eri väristä villaa. Väritys ei välttämättä ole täysin symmetrinen, koska villa huopuu vähän oman tahtonsa mukaan.

Koot: 36 – 41 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: ulkojalkineet kuivalle ja kylmälle säälle. Parhaimmillaan pakkasella.

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa ja tr-kumi. Huopa valmistetaan villasekoituksesta alkaen omalla tehtaallamme Jämsässä. Kumipohja on tehty Kankaanpäässä.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida. Kannattaa myös huolehtia ettei tuote litisty varastoidessa vaan pysyy oikean muotoisena. Pakkaamalla täytteeksi rutisteltua sanomalehteä pysyy huopa oikean muotoisena ja painomusteen tuoksu toimii koikarkotteena.

preloader