Iona Wool -huopikkaat

Lahtiset pitkävartiset huopikkaat. Valmistettu Suomessa käsityönä Ionan saarelta kerätystä lampaanvillasta. Pitävä kumipohja.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Huopikkaat ovat erinomaiset pakkasjalkineet ja niitä on tehty Lahtisilla sata vuotta – mallikin on pysynyt hyvin samanlaisena vuosikymmeniä. Villahuopa on kevyt ja lämmin materiaali ja sen kaverina on kumipohja, joka on erityisesti tehty kylmiä talvisäitä varten. Huopikkaiden lesti on tilava, joten niissä on tarvittaessa tilaa sisäpohjallisille ja villasukille. Huopikkaiden valmistus vaatii paljon aikaa ja käsityötä. Oikein huollettuna ne ovat pitkäikäiset kumppanit.

Tämä rajoitettu erä huopikkaita on tehty Skotlannissa, Ionan saarella eläneiden lampaiden villoista. Koko villaerä on peräisin lyhyen toimitusketjun takaa, joten eläinten ja työntekijöiden olot ja hyvinvointi voidaan varmistaa. Huopikkaiden keltainen väri on sama kuin saaren kalastajien keltaisten kumisaappaiden väri. Yhteistyönä Iona woolin kanssa. Lue lisää villan alkuperästä täältä.

Värivaihtoehdot: keltainen

Koot: 36 – 44 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: ulkojalkineet kuivalle ja kylmälle säälle. Parhaimmillaan pakkasella.

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa ja tr-kumi. Villa on peräisin Skotlannista, Ionan saarelta. Huopa valmistetaan omalla tehtaallamme Jämsässä. Kumipohja on tehty Kankaanpäässä.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida. Kannattaa myös huolehtia ettei tuote litisty varastoidessa vaan pysyy oikean muotoisena. Pakkaamalla täytteeksi rutisteltua sanomalehteä pysyy huopa oikean muotoisena ja painomusteen tuoksu toimii koikarkotteena.

preloader