Havu-huopatennarit

159,00 

Aki Choklat x Lahtiset -kengät tehdään nahasta ja huovasta. Korkealaatuiset kengät sopivat rentoon ja siistiin pukeutumiseen. Värivaihtoehtoina punainen ja harmaa huopa yhdistettynä mustaan nahkaan.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Aki Choklatin suunnittelemat kengät, jotka on koottu pienessä käsityöpajassa Portugalissa. Huopa on omalta tehtaaltamme suomesta. Huopaa ja nahkaa yhdistämällä saamme tehtyä uudenlaisia jalkineita, joissa yhdistyvät huovan ja nahkakengän parhaat ominaisuudet. Rennot tennarit sopivat monenlaisiin asukokonaisuuksiin, laadukas työnjälki tuo siistin ilmeen.

Lesti on kapeahko, se kannattaa huomioida kokoa valitessa. Jäljellä enää hajakokoja.

Värivaihtoehdot: punainen ja harmaa, nahka aina musta

Koot: 36 – 47 (kokovalitsin)

Käyttötarkoitus: ulkojalkineet kuivalle säälle, ympäri vuoden.

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa, nahka ja kumi. Huopa valmistetaan tehtaallamme Jämsässä. Kumipohja sekä nahkatyöt on tehty Portugalissa.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Nahkaa voi puhdistaa ja pitää pehmeänä sopivilla nahanhoitotuotteilla. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida. Kannattaa myös huolehtia ettei tuote litisty varastoidessa vaan pysyy oikean muotoisena. Pakkaamalla täytteeksi rutisteltua sanomalehteä pysyy huopa oikean muotoisena ja painomusteen tuoksu toimii koikarkotteena.

preloader