Pehmeä neulahuopa

23,00 

Villahuovasta voit leikata ja tehdä haluamiasi tuotteita tai niiden osia. Villasta valmistettu huopa on luonnonmukainen ja helposti työstettävä materiaali. Pehmeään huopaan voi lisätä kerroksia karstattua villaa ja tehdä siihen haluamiaan kuvioita neulaamalla tai huovuttamalla. Sitä voi huovuttaa lisää käsin tai vaikkapa pesukoneessa.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Meiltä löydät huopaa monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tässä tarjolla pehmeää, noin 4,5 mm paksua huopaa, joka sopii huovutustöiden pohjaksi. Sitä on helppo leikata ja muotoilla. Huovan reunat eivät puru eivätkä rispaannu. Huopa on hyvin palonkestävä materiaali sekä auttaa vaimentamaan ääntä.

Tähän huopaan villa on karstaamisen jälkeen neulattu huovutusneuloilla. Sitä voi huovuttaa lisää joko neulaamalla tai märkänä.

Villahuopa maatuu helposti ja palaa luonnon kiertokulkuun.

Värivaihtoehdot: luonnonvalkoinen ja -harmaa

Koko: noin 50 x 200 cm, kysy muita kokoja asiakaspalvelusta

Käyttötarkoitus: huopaa voi käyttää sellaisenaan tai yhdistää muihin materiaaleihin

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa: paksuus noin 4,5 mm, kovuus noin 0,09 g/cm³. Neliömetri painaa noin 390 g.

Hoito: huopa on luonnostaan likaa ja vettä hylkivää. Pyyhi mahdolliset tahrat heti pois pinnasta. Imurointi, harjaus ja tuuletus ovat hyviä hoitokeinoja. Jos huovan pesee, sen pinta muuttuu ja myös muoto saattaa muuttua. Huovan rakenteesta johtuen siitä irtoaa aina pieniä määriä villakuituja, varsinkin leikkausreunasta.

preloader