Huopapala 3 mm

31,00 

Villahuovasta voit leikata ja tehdä haluamiasi tuotteita tai niiden osia. Luonnonvillasta valmistettu huopa on kestävä ja helposti työstettävä materiaali. Sitä voi yhdistellä moniin materiaaleihin ompelemalla ja liimaamalla.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Meiltä löydät huopaa monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tässä tarjolla 3 mm paksua huopaa, joka on riittävän tiivistä käytettäväksi sellaisenaan. Sitä on helppo leikata ja muotoilla. Huovan reunat eivät puru eivätkä rispaannu. Huopa on hyvin palonkestävä materiaali sekä auttaa vaimentamaan ääntä.

Villahuopa on materiaalia, joka on märkänä saatu huopumaan niin, että kuidut takertuvat toisiinsa. Huopaa valmistettaessa villakuituja ei kehrätä langaksi eikä kudota kankaaksi eikä kuituja sultateta yhteen. Huovassa ei myöskään ole liimaa tai muita sideaineita vaan kuidut saadaan takertumaan toisiinsa lämmön, kosteuden ja liikuttamisen avulla. Huovan valmistaminen on vanha taito, huopaa on käytetty jo tuhansia vuosia. Käytön jälkeen pehmeimmät huopalaadut voi kierrättää uuden huovan raaka-aineeksi, tiiviimmät kannattaa käyttää hyödyksi muuten. Villahuopa maatuu helposti ja palaa luonnon kiertokulkuun.

Värivaihtoehdot: luonnonvalkoinen, limenvihreä, omenanvihreä, keltainen, teräksenharmaa, punainen, sininen, tummansininen

Koko: noin 50 x 180 cm, kysy muita kokoja asiakaspalvelusta

Käyttötarkoitus: huopaa voi käyttää sellaisenaan tai yhdistää muihin materiaaleihin

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa: paksuus 3 mm, kovuus noin 0,25 g/cm³. Neliömetri painaa noin 750 g.

Hoito: huopa on luonnostaan likaa ja vettä hylkivää. Pyyhi mahdolliset tahrat heti pois pinnasta. Imurointi, harjaus ja tuuletus ovat hyviä hoitokeinoja. Jos huovan pesee, sen pinta muuttuu ja myös muoto saattaa muuttua. Huovan rakenteesta johtuen siitä irtoaa aina pieniä määriä villakuituja, varsinkin leikkausreunasta.

preloader