Olkalaukku

Olkalaukku on näppäränkokoinen ja kestää käyttöä. Se on tehty kokonaan luonnonmateriaaleista.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Aki Choklatin suunnittelema olkalaukku on tehty 100 % villahuovasta. Tuote on tehty niin, että huovasta muodostuu yhtenäinen, saumaton laukku. Villahuopa on mainio laukkumateriaali. Se suojaa sisältöä hellävaraisesti kolhuilta, ei kastu helposti ja karistaa suurimmat liat itsestään. Villa hengittää, joten laukku ei hiosta. Huopa säilyy pitkään siistinä ja tyylikkäänä. Luja hihna on kasviparkittua nahkaa, joka patinoituu kauniisti.

Aki Choklat for Lahtiset -tuotesarja sisältää jalkineita ja laukkuja, joissa huopatossujen perinteinen suomalaisuus on yhdistetty uusiin tuotteisiin ja muotoiluun. Samalla on huomioitu tuotteiden ympäristövaikutukset ja pyritty vähentämään materiaalien ja energian kulutusta, käyttämään mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita ja komponentteja sekä vähentämään pakkausmateriaalien käyttöä.

Värivaihtoehdot: tummanharmaa, musta, musta-punainen

Koko: 25 cm x 19 cm x 7 cm

Materiaali: 100 % villasta tehty huopa, kasviparkittu nahka, metalliniitit ja soljet

Hoito: mikäli tuote kastuu, kuivata se lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida.

Avainlippu

preloader