Kauppakassi

Etsitkö tyylikästä ja kestävää huopakassia tai kauppakassia? Aki Choklat for Lahtiset -tuoteperheeseen kuuluu kestävä huopakassi jota voidaan käyttää mm. kauppakassina. Sen rungon muodostaa saumaton huopakappale, johon on yhdistetty kasviparkitusta nahasta tehdyt kestävät hihnat. Luonnonmateriaaleista tehty laukku on pitkäaikainen kumppani.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Aki Choklatin suunnittelema huopakassi jota voi käyttää kauppakassina on tehty 100 % villahuovasta. Tuote on tehty niin, että huovasta muodostuu yhtenäinen, saumaton laukku. Huopakassin materiaalina villa on mainio, sillä se suojaa sisältöä hellävaraisesti kolhuilta, ei kastu helposti ja karistaa suurimmat liat itsestään. Villa hengittää, joten laukku ei hiosta. Huopa säilyy pitkään siistinä ja tyylikkäänä. Kestävät hihnat on tehty kasviparkitusta nahasta, joka patinoituu kauniisti käytössä. Kauppakassi on nimensä mukaisesti kassi, sulkimena nahkahihna ja metallinuppi.

Aki Choklat for Lahtiset -tuotesarja sisältää jalkineita ja laukkuja, joissa huopatossujen perinteinen suomalaisuus on yhdistetty uusiin tuotteisiin ja muotoiluun. Samalla on huomioitu tuotteiden ympäristövaikutukset ja pyritty vähentämään materiaalien ja energian kulutusta, käyttämään mahdollisimman lähellä tuotettuja raaka-aineita ja komponentteja sekä vähentämään pakkausmateriaalien käyttöä.

Värivaihtoehdot: musta, punainen, harmaa sekä mahdolliset sesonkivärit

Koko: 33 cm x 23 cm x 15 cm

Materiaali: 100 % villasta tehty huopa, kasviparkittu nahka

Hoito: mikäli tuote kastuu, kuivata se lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida.

Avainlippu

preloader