Olka

150,00 

Olka on villahuovasta ja kasviparkitusta nahasta tehty käytännöllinen olkalaukku. Mitat ja yksityiskohdat on tarkasti suunniteltu. Huopaan löytyy paljon värivaihtoehtoja.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Olka on olkalaukku, joka on tehty 100 % villahuovasta. Villahuopa on mainio laukkumateriaali. Se suojaa sisältöä hellävaraisesti kolhuilta, ei kastu helposti ja karistaa suurimmat liat itsestään. Villa hengittää, joten laukku ei hiosta. Huopa säilyy pitkään siistinä ja tyylikkäänä. Kestävät hihnat on tehty kasviparkitusta nahasta, joka patinoituu kauniisti käytössä.

Laukussa on sulkuvetoketju ja kaksi sisätaskua.

Jonas Hakaniemen suunnittelema laukkusarja sisältää laukkuja moneen tarkoitukseen, pienestä olkalaukusta selkäreppuun.

Värivaihtoehdot: musta, punainen, harmaa, sininen, limenvihreä, keltainen ja pinkki

Koko: 30 cm x 30 cm x 12 cm

Materiaali: 100 % villasta tehty huopa, kasviparkittu nahka, metallisoljet ja -niitit

Hoito: mikäli tuote kastuu, kuivata se lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida.

 

Avainlippu

preloader