Kontti M

133,00 

Kontti M on reilunkokoinen villahuovasta tehty laukku. Jonas Hakaniemen desing on saanut vaikutteita perisuomalaisesta tuohikontista. Kestävä, luonnonmateriaaleista tehty ja helppohoitoinen laukku.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Kontti M -laukku on tehty 100 % villahuovasta. Kestävät hihnat on tehty kasviparkitusta nahasta. Sisällä on pieni tasku.

Jonas Hakaniemen suunnittelema Kontti-laukkusarja on saanut vaikutteita perisuomalaisesta tuohikontista. Tuttuja muotoja löytyy kaikenkokoisista kontti-laukuista, niin iltalaukusta kuin selkärepusta.

Villahuopa on mainio laukkumateriaali. Se suojaa sisältöä hellävaraisesti kolhuilta, ei kastu helposti ja karistaa suurimmat liat itsestään. Villa hengittää, joten laukku ei hiosta. Huopa säilyy pitkään siistinä ja tyylikkäänä.

Värivaihtoehdot: musta, punainen, harmaa, sininen, vihreä, keltainen

Koko: 27 cm x 24 cm x 5 cm

Materiaali: 100 % villasta tehty huopa, kasviparkittu nahka, metallisoljet ja -niitit

Hoito: mikäli tuote kastuu, kuivata se lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida.

 

Avainlippu

preloader