Miesten huopakaulusnilkkurit

137,00 

Miesten huopakaulusnilkkurit ovat mainiot talvikengät. Kevyet ja mukavat huopikkaat, joiden pohja sopii talvisäille. Materiaali lämmintä villahuopaa.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Miesten huopakaulusnilkkurit. Valmistettu Suomessa käsityönä puhtaasta lampaanvillasta. Nilkkurit tehdään samalla tavalla kuin perinteiset huopikkaat, ainoastaan varsi on lyhyempi. Lestin muoto on leveä ja korkea, joten näissä on tilaa villasukille ja sisäpohjallisille. Mukautuvat nopeasti käyttäjänsä jalkaan. Miellyttävän kevyet talvikengät jotka on nopea pukea.

Värivaihtoehdot: musta

Koot: 41 – 47 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: ulkojalkineet kuivalle ja kylmälle säälle. Parhaimmillaan pakkasella.

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tehty huopa ja tr-kumi. Huopa valmistetaan villasekoituksesta alkaen omalla tehtaallamme Jämsässä. Kumipohja on tehty Kankaanpäässä.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida. Kannattaa myös huolehtia ettei tuote litisty varastoidessa vaan pysyy oikean muotoisena. Pakkaamalla täytteeksi rutisteltua sanomalehteä pysyy huopa oikean muotoisena ja painomusteen tuoksu toimii koikarkotteena.

preloader