Kontti S

55,00 

Kontti S on juhlava villahuovasta tehty iltalaukku. Jonas Hakaniemen design on saanut vaikutteita perisuomalaisesta tuohikontista. Kestävä, luonnonmateriaaleista tehty ja helppohoitoinen laukku.

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Facebook
WhatsApp

Kuvaus

Kontti S -iltalaukku on tehty 100 % villahuovasta. Tämä iltalaukku on ollut edustamassa mm. presidentin itsenäisyyspäivän juhlissa.

Jonas Hakaniemen suunnittelema Kontti-laukkusarja on saanut vaikutteita perisuomalaisesta tuohikontista. Tuttuja muotoja löytyy kaikenkokoisista kontti-laukuista, niin iltalaukusta kuin selkärepusta.

Villahuopa on mainio laukkumateriaali. Se suojaa sisältöä hellävaraisesti kolhuilta, ei kastu helposti ja karistaa suurimmat liat itsestään. Villa hengittää, joten laukku ei hiosta. Huopa säilyy pitkään siistinä ja tyylikkäänä.

Värivaihtoehdot: musta, punainen, harmaa, sininen, vihreä, keltainen

Koko: 16 cm x 22 cm x 3 cm

Materiaali: 100 % villasta tehty huopa, kasviparkittu nahka

Hoito: mikäli tuote kastuu, kuivata se lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Pidempi varastointi pimeässä, koska auringonvalo haalistuttaa ja haurastuttaa materiaaleja. Tuotetta ei ole koisuojattu, joten varastoidessa kannattaa se huomioida.

 

Avainlippu

preloader