Ommellut syylingit (poistoerä)

15,00 

Syylingit ovat pehmeät huopavuorit reilun kokoisiin kenkiin tai saappaisiin. Ne parantavat huomattavasti saappaiden lämmöneristystä. Niitä voi myös pitää pehmeinä sisätossuina.

Poista

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Kuvaus

HAJAKOKOJA JÄLJELLÄ

Ommellut syylingit ovat pehmeät sisäkengät saappaisiin, vaelluskenkiin tai muihin reilun kokoisiin kenkiin. Ne parantavat huomattavasti kenkien käyttömukavuutta ja lämmöneristystä. Helppo nostaa kuivumaan kengistä käytön jälkeen. Syylingit ovat myös mainiot sisätossut, niiden varsi nousee lämmittämään nilkkaa. Punaisten ja tummansinisten syylinkien materiaali on pelkkää villaa, joka lämmittää kosteanakin ja on hyvä torjumaan hajuja. Valkoisissa huovassa on myös viskoosia. Kantapäässä kangasvahvike.

Värivaihtoehdot: luonnonvalkoinen, punainen ja tummansininen

Koot: 34 – 46 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: saappaiden tai muiden reilujen kenkien sisällä sisävuorina. Voi myös käyttää pehmeinä sisätossuina.

Materiaali: 100 % lampaanvillasta tai villa-viskoosiseoksesta tehty huopa, vahvuus noin 3 mm.

Hoito: kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä. Yleensä tuulettaminen riittää puhdistukseksi, mutta myös hellävarainen villapesu (40°C) on mahdollista.

Lisätiedot

Väri

, ,

Käyttäjäryhmä

,

preloader