Kumipohjaiset lipokkaat II-laatu

39,00 

Lahtiset lipokkaat ovat suomalaisten suosikit kotikengiksi. Niillä voi hoitaa pienet ja vähän suuremmatkin kulkemiset.

Poista

Alla olevilla painikkeilla voit kopioida haluamasi tuotteen www-osoitteen, jakaa tuotteen tiedot Facebookissa tai lähettää tiedot eteenpäin WhatsApp-sovelluksella 😉

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Kuvaus

II-laatuinen tuote. Huovassa tai värityksessä voi olla epätasaisuutta. Viat eivät haittaa normaalia käyttöä.

Lahtiset kumipohjaiset lipokkaat. Meidän suosituin aamutossumalli, eikä ihme. Nämä mukavat, kevyet ja lämpimät tossut sopivat kotikengiksi, toimistojalkineiksi, mökille, terassille, lyhyille ja vähän pidemmille ulkona piipahduksille ja ties mihin. Tossut tehdään käsityönä Suomessa. Materiaalina on villa ja sen parina pitävä kumipohja. Villa on luonnostaan hyvä puhdistumaan ja pysymään raikkaana. Tossut ovat kevyet ja kestävät, lämmittävät kylmässä, mutta lämpimässä ovat hengittävyytensä vuoksi juuri sopivat. Tuntuvat mukavilta paljasta ihoa vasten.

Värit: punaisen eri sävyt, luonnonharmaat, siniset sävyt, sammaleenvihreä, tumma oranssi, tummat värit (teräksenharmaa ja musta) sekä kirkkaat värit (limenvihreä, oranssi, pinkki) jos haluat laittaa väritoiveen, lisää se osoitetietojen yhteydessä lisätietoja-kenttään.

Koot: 34 – 50 (kokotaulukko)

Käyttötarkoitus: sisäkengät joilla saa kulkea ulkonakin

Materiaali: 100 % villa, synteettinen kumilevy

Hoito: jos tossut kastuvat, kuivata lämpimässä paikassa käytön jälkeen. Pinnan voi harjata puhtaaksi, yleensä tahrat ja lika puhdistuvat villatuotteista itsekseen pienten kosteudenvaihtelujen myötä.

Lisätiedot

Käyttäjäryhmä

,

preloader